Zitmaaier

De EGO ZT4201E-L Z6 42 inch accu-zitmaaier Zero Turn is de oplossing voor grotere tuinen en gazons. Met de Peak Power™+ technologie kan deze maaier tot wel 9000 m2 maaien met zes 10AH-batterijen en heeft de kracht van een 22pk benzinemotor. De 42” maaidek heeft een draaicirkel van nul en biedt 10 maaihoogte-aanpassingen. De maaier heeft 3 rijmodi en kan mulchen, opvangen of zijwaarts uitwerpen. Daarnaast heeft de maaier 32 LED-lampjes, een verstelbare stoelvering en Bluetooth, USB-oplaadpoort en telefoonhouder. Kom deze en andere EGO accumachines vrijblijvend testen op ons grote maaiveld en profiteer van 5 jaar garantie op gereedschap, accu en oplader.

Klaar voor de toekomst

Met de volledig elektrische zitmaaier van EGO Power Plus bent u klaar voor de toekomst. Met zijn 22PK vermogen kunt u zonder problemen een gazon van 10.000 m2 maaien. De EGO Z6 Zero Turn zitmaaier wordt geleverd met een 1600W snellader, waarmee u de accu's tot 4 keer sneller kunt opladen dan bij concurrerende modellen. Het LCD-scherm van de maaier biedt u controle over de snelheid, maaimodus en maaisnelheid, evenals informatie over de resterende accucapaciteit. Met de keuze uit drie rijmodi (Standard, Control en Sport) kunt u precies bepalen hoe u uw maaiwerk wilt uitvoeren. En met Bluetooth-functionaliteit kunt u de maaier zelfs op afstand bedienen met uw telefoon!

Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet.

Direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen over één van de EGO duwmaaiers of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij geven u passend en geheel vrijblijvend advies!

    © 2024 Tuinmachine op accu. Made by Helemaal de bom.