Reparatie

Onderhoud en reparatie van tuinmachines

Om ervoor te zorgen dat uw tuinmachine in topconditie blijft, is regelmatig onderhoud cruciaal. Wij adviseren om dit jaarlijks te laten uitvoeren om onverwachte kosten te voorkomen. Bij onderhoud controleren we onder andere de motor, slijpen we de messen en inspecteren we de V-snaar. Naast zitmaaiers/duwmaaiers, bosmaaiers, kantenmaaiers, kettingzagen en robotmaaiers, kunnen we u ook helpen met tuinapparaten zoals waterpompen, trilplaten, stampers en generatoren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Als uw tuinmachine defect is of rare geluiden en geuren produceert, kunt u deze bij ons laten repareren. Onze specialisten zorgen voor een grondige inspectie en bespreken alle benodigde werkzaamheden met u voordat we aan de slag gaan, om onverwachte kosten te voorkomen.

Zitmaaiers/duwmaaiers hebben jaarlijks onderhoud nodig, waarbij we de motor controleren, messen slijpen en V-snaren en lagers op slijtage inspecteren en indien nodig vervangen.

Kettingzagen dienen regelmatig geslepen te worden en soms is ook een nieuwe ketting nodig. De motor van de kettingzaag heeft ook onderhoud nodig.

Bij bosmaaiers controleren we ook de motor en inspecteren we de mes- of draadbol op slijtage, om preventief onderhoud uit te voeren.

Bij robotmaaiers is het updaten van de software belangrijk en moeten de mesjes en lagers regelmatig gecontroleerd en indien nodig vervangen worden.

Geen tijd of mogelijkheid om uw machine bij ons te brengen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice.

Maak direct een afspraak

    © 2024 Tuinmachine op accu. Made by Helemaal de bom.