Kettingzagen

Het EGO Power+ systeem is een geavanceerde en krachtige manier om tuinwerkzaamheden uit te voeren. De Arc Lithium-accu van 56V die het systeem aandrijft, biedt hetzelfde vermogen als benzine, maar dan zonder de nadelen. Het systeem is eenvoudiger in gebruik, schoner en trilt minder, waardoor het comfortabeler is om te gebruiken. Bovendien zijn de gebruiks- en onderhoudskosten lager dan bij benzine-aangedreven apparatuur, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart. Het gebruik van het EGO Power+ systeem heeft nog een belangrijk voordeel: er zijn geen uitlaatgassen tijdens het gebruik, wat bijdraagt aan een beter milieu. Als u op zoek bent naar een krachtig en duurzaam alternatief voor benzine-aangedreven tuingereedschap, dan is het EGO Power+ systeem een uitstekende keuze.

Tuinmachines bij Z-T-S

Als u op zoek bent naar nieuw tuingereedschap of -machines, dan kunt u bij Z.T.S. terecht voor deskundig advies. Onze aanpak begint met goed naar uw wensen te luisteren en op basis daarvan het juiste advies te geven. Zo zorgen we ervoor dat u precies de machine of het gereedschap vindt dat u nodig heeft.
In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor het onderhoud van uw tuin, van loopmaaiers voor kleinere gazons tot zitmaaiers en robotmaaiers voor de grotere gazons. Daarnaast leveren wij onder andere kettingzagen, bosmaaiers en bladblazers. Wij zijn trots om onze huismerken zoals John Deere, Ego, Efco, Stiga, Gardena en Aspen te kunnen aanbieden.

Bij Z.T.S. kunt u erop vertrouwen dat u altijd hoogwaardige tuingereedschap en -machines krijgt, en dat ons advies gebaseerd is op onze uitgebreide kennis en ervaring.

Geen uitstoot

Net zo krachtig als benzine

Lage onderhoudskosten

Direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen over één van de EGO kettingzagen of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij geven u passend en geheel vrijblijvend advies!

    © 2024 Tuinmachine op accu. Made by Helemaal de bom.