Gazonmaaiers

Met het EGO Power+ systeem profiteer je van een toonaangevende Arc Lithium-accu van 56V die vergelijkbaar vermogen biedt als benzine, maar dan zonder de nadelen. Dit resulteert in een eenvoudiger, schoner en trillingsvrij gebruik, wat bijdraagt aan het comfort tijdens het gebruik. Bovendien zorgt de overstap naar EGO Power+ voor lagere gebruiks- en onderhoudskosten, wat op de lange termijn kostenbesparingen oplevert. Het gebruik van het EGO Power+ systeem heeft nog een groot voordeel: er zijn geen uitlaatgassen tijdens het gebruik. Op deze manier draag je bij aan een beter milieu en verminder je de impact op de natuur. Met de combinatie van prestaties, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid is het EGO Power+ systeem een slimme en duurzame keuze voor iedereen die op zoek is naar krachtige en betrouwbare tuinapparatuur.

Klaar elke tuinklus met Ego Power+

De EGO Power+ accu grasmaaiers bieden de perfecte oplossing voor elke tuinklus, ongeacht de grootte van de tuin. Dankzij de krachtige accu's en geavanceerde technologie leveren deze grasmaaiers dezelfde prestaties als traditionele benzine-aangedreven maaiers, maar dan zonder het lawaai, de onderhouds- en gebruikskosten en de schadelijke dampen. Bovendien zijn deze accu grasmaaiers milieuvriendelijk en eenvoudig in gebruik, waardoor je zonder enige moeite en op een efficiënte manier je gazon kunt onderhouden. Kies voor de EGO Power+ accu grasmaaiers en geniet van een comfortabele en duurzame oplossing voor al je tuinklussen.

Variabele snelheid

3-in-1 functionaliteit

Opvouwbaar

Direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen over één van de EGO duwmaaiers of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij geven u passend en geheel vrijblijvend advies!

    © 2024 Tuinmachine op accu. Made by Helemaal de bom.