Bosmaaiers & trimmers

Als je op zoek bent naar een trimmer of bosmaaier die aan alle eisen voldoet, dan zijn de accu aangedreven trimmers van EGO een uitstekende keuze. Deze revolutionaire machines bieden alles wat je nodig hebt: gebruiksgemak, een ergonomisch design en een krachtige accu die snel opgeladen kan worden. Maar dat is niet alles. EGO heeft ook een innovatieve Powerload™ technologie ontwikkeld, waardoor het vervangen van maaidraad tot het verleden behoort. Dit betekent dat je nooit meer tijd kwijt bent aan het vervangen van maaidraad en je je kunt focussen op het onderhoud van je tuin. Of je nu een kleine of grote tuin hebt, de accu trimmers en bosmaaiers van EGO zijn ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Met hun geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke design zijn ze een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit en prestaties.

Geen benzine meer

Een bosmaaier is doorgaans krachtiger, zwaarder en robuuster dan een trimmer, en dat vergt heel wat vermogen. Maar met de toonaangevende 56 V Arc Lithium accutechnologie van EGO bieden wij vergelijkbare kracht als benzine-aangedreven bosmaaiers, zonder de bijbehorende nadelen.

Dankzij deze geavanceerde technologie maai je schoner, stiller en zonder kabels die in de weg zitten. Bovendien worden trillingen tot een minimum beperkt, waardoor tintelingen in de vingers, gewrichtsklachten en ander ongemak worden voorkomen.

Met de bosmaaiers van EGO geniet je van de voordelen van een krachtige en robuuste machine, zonder de nadelen van een benzine-aangedreven apparaat. Het resultaat is een comfortabele en efficiënte ervaring bij het onderhoud van je tuin of landschap.

Uitwisselbare accu

Maaidraad vervangen in een handomdraai

Krachtige, accu motor

Direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen over één van de bosmaaiers of trimmers? Vul onderstaand formulier in en wij geven u passend en geheel vrijblijvend advies!

    © 2024 Tuinmachine op accu. Made by Helemaal de bom.