Bladblazers

Met een krachtige accu bladblazer is uw terras, oprit of garage in een handomdraai weer opgeruimd en schoon. Bent u op zoek naar een accu bladblazer met maximale luchtstroom en minimale inspanning? Zanen Techniek Service staat voor u klaar!

DE EGO ACCU BLADBLAZER: SNOERLOOS, FLEXIBEL EN KRACHTIG

De accu bladblazers van EGO zijn gemaakt voor iedereen die tijd over wil houden voor leukere dingen. Sterker nog: met onze snoerloze bladblazers wordt opruimen zelfs leuk! U pakt simpelweg snel even de bladblazer erbij om een tuinpad of terras schoon te blazen. Of maakt nog even de schuur vrij van zaagsel, terwijl de fietsen op hun plek blijven staan. Doordat u met een accu bladblazer snoerloos werkt, beweegt u vrijer overal tussendoor. Onze bladblazers zijn licht in gewicht, perfect in balans en makkelijk in gebruik.

Prestatie

Qua prestatie doet een EGO accu bladblazer niet onder voor een benzine bladblazer; ze worden aangedreven door een 56V Arc Lithium accu, welke even krachtig is als een benzinemotor. Bovendien zijn EGO Power+ bladblazers voorzien van uiterst efficiënte borstelloze motoren. Dankzij de turbinetechnologie en grote blaasdiameter beschikken de bladblazers over genoeg blaaskracht om zelfs de grootste hopen blad weg te blazen!

Elektrisch

Krachtig

Minder geluid

Snoerloos

Borstelloze motoren

Diverse modellen

Direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen over één van de EGO bladblazers of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij geven u passend en geheel vrijblijvend advies!

    © 2024 Tuinmachine op accu. Made by Helemaal de bom.